Verpakkingen

Doosjes laten drukken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw creatieve verpakking? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bij Koopmans´drukkerij kunt u uw verpakking helemaal naar wens op maat (laten) maken! Op basis van uw eigen ontwerp of met onze hulp. Wij hebben alle mogelijkheden om desgewenst het hele traject voor u uit handen te nemen.

Bij ons vindt u geen standaard doosjes. Wij leveren maatwerk, helemaal naar uw wensen, van klein tot groot. Perfect op de juiste maat. Drukken, stansen, plakken, vouwen, opzetten, vullen of verpakken; wij kunnen het allemaal! Samen met u ontwikkelen wij een verpakking met de juiste uitstraling, passend bij uw product en bedrijf. Met de grootste aandacht voor de kwaliteit van het te bedrukken materiaal en vanzelfsprekend zorg voor de inhoud.

Uw wensen en onze expertise vormen de basis van waaruit wij samen met u het ideale product ontwikkelen.
Op deze website vindt u de benodigde informatie. We laten u de verschillende aspecten van het productieproces zien en hopen dat u zo een goed beeld krijgt van onze gedegen werkwijze. Spreekt dit u aan? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij gaan graag samen met u aan de slag!