Extra service

Advies

Aan ieder product of dienst die wij leveren, gaat een uitgebreid proces vooraf. Hierbij speelt persoonlijk contact een belangrijke rol; tijdens dit proces overleggen wij namelijk continu met de opdrachtgever om een zo goed mogelijke onderlinge afstemming te garanderen. Om een optimaal resultaat te bereiken is het ontzettend belangrijk de opdracht zo helder mogelijk te krijgen.

Wij stellen u als klant centraal en beginnen iedere opdracht met uw idee als uitgangspunt. Maar natuurlijk kan het ook dat u juist liever advies en goede ideeën van ons wilt horen. Wij zijn dagelijks met allerlei grafische producten bezig, dus hebben veel creatieve ideeën waarmee we u graag helpen. Onze adviseur bespreekt graag met u wat er allemaal mogelijk is

Afwerking

De afwerking van uw product is letterlijk de finishing touch, het kan het drukwerk nét dat beetje meer geven. Bij ons is heel veel mogelijk. De afwerking doen we grotendeels zelf in huis, van snijden, vouwen, hechten en nummeren tot stansen, vergaren en pregen. Wij hebben alle productiemiddelen in huis die nodig zijn om de meest voorkomende afwerkingen te realiseren.

Voor opdrachten die wij niet in huis afwerken, werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners, die we al jaren kennen. Deze bedrijven sluiten volkomen aan bij de werkwijze en opvattingen van Koopmans’ drukkerij over hoge kwaliteit en service.

Voorraadbeheer

Heeft u weinig ruimte om uw drukwerk op te slaan? Wij kunnen uw drukwerk voor u in ons magazijn op voorraad houden. Via het overzicht in onze voorraadmodule op deze site kunt u zelf uw drukwerkvoorraad bijhouden en op elk gewenst moment laten bezorgen. Op deze manier grijpt u nooit mis en kunnen wij er op tijd voor zorgen dat de voorraad weer aangevuld wordt.

Web to print

U kunt uw drukwerk via ons online content management systeem eventueel zelf opmaken en beheren. Dit systeem biedt mogelijkheden voor het automatisch opmaken en redigeren
van documenten op basis van templates en variabele gegevens. Zo houdt uw communicatie- en marketingafdeling centraal de regie over alle templates en blijft de huisstijl van de organisatie gewaarborgd.